Snel Resultaat

Bij het Lignavita voedingsprogramma wordt de hoeveelheid proteïnen en vitaminen behouden en enkel de hoeveelheid glucose (suikers - koolhydraten) en vetten verminderd. De mens heeft glucose en vetten nodig om te functioneren omdat zij de energiebron zijn van ons lichaam. De proteïnen zijn onmisbare bouwstenen voor de constructie van de meeste van onze weefsels.

Het grootste deel van ons lichaam is opgebouwd uit proteïnen: onze spieren, interne organen, hart, lever, nieren maar ook onze ogen, beenderen zijn chemische combinaties waarbinnen de proteïnen een belangrijke rol spelen. Door de opname van suikers en koolhydraten te beperken brengen we ons lichaam in "ketose". Dit is een fysiologisch proces waarbij de vetreserves worden omgezet in energiebron. Door de inname van proteïnen blijft de spiermassa bewaard en kan men via het onderhoudsprogramma een yoyo-effect vermijden.

Een eiwitdieet

Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen.

Blijf genieten

Op restaurant? Check! Snacks bij je favoriete film? Check! Zolang je maar bewuste keuzes maakt en je zeker een kijkje neemt in Lignavita's gevarieerde assortiment dat - jawel - ook overheerlijke zoetigheden bevat...

Lignavita voor iedereen

Of je nu wilt afvallen, je gewicht op peil wilt houden of gewoon een gezondere levensstijl wil beginnen, Lignavita is er voor iedereen. Voor jong en oud, samen met je gezin of volledig voor jezelf, jij kiest!

Optimaal resultaat

Start je nieuwe levensstijl zelf met een startersbox of vraag een gratis intakegesprek aan bij een coach in jouw buurt. Deze laatste optie kan je professioneel begeleiden en je traject volledig naar jouw noden aanpassen. Maar met of zonder coach, na 2 weken mag je al resultaat verwachten!

Hier hoef je niet te kiezen tussen beauty en fitness!